Anbefalinger af mit malerarbejde

En lokal anbefaling

"Jeg kan på det varmeste anbefale Niels. Han er omhyggelig og grundig og leverer virkelig veludført malerarbejde.

Niels har desuden et rigtig godt overblik. Han lægger mærke til de små ting, så vi fik også ordnet adskillige andre hængepartier, mens han havde sin gang i huset: Uskønne, rodede ledninger blev således camoufleret på smukkeste vist, og da han havde bemærket en løs fod på et skab, havde han dagen efter lim med, og fiksede problemet på stedet! Oven i købet helt på egen foranledning.

Det har også været rigtig fint, at han er så fleksibel, og at man kan aftale arbejdstiden løbende. Da jeg delvist arbejder hjemme, har jeg ind imellem haft brug for at holde huset ”håndværkerfrit” og det har ikke været noget problem.

Min begrundelse for at vælge Niels var, at det tiltrak mig, at han selv bor i lokal-området – og så er hans cykel jo svær at stå for!
Jeg har ikke fortrudt mit valg, og vælger helt sikker Niels igen, næste gang vi skal have malet. Resultatet er et meget pænere hjem, der virker både renere og mere ordentligt."

 

Doris Beltoft, Holmstrup.

Jeg kan kun anbefale Niels.

"Jeg skulle have malet mit hus både udvendigt og indvendigt og herudover tapetseret stue, trappeopgang og udestue, og mit valg af Niels gjorde at forløbet og projektet blev overskueligt. Niels har således til fulde levet op til de ønsker og forventninger jeg havde til renoveringen – han er grundig og omhyggelig med sit arbejde, ligesom han har en stor faglig stolthed. Udover det rent håndværksmæssige fik jeg i forløbet også gode råd om farver, materialer mm - råd hvor Niels` i høj grad knytter an til sine mangeårige erfaringer.

Jeg kan derfor kun anbefale Niels."

 Karen Rasmussen, Risskov

Maler Niels er din lokale maler i Aarhus

Som fagudlært og med 40 års erfaring gør jeg arbejdet grundigt, effektivt og billigt.

IMG_1967